Liivo Niglas

Liivo Niglas, ohjaaja, Journey to the Maggot FeederLiivo Niglas (s. 1970) on virolainen dokumentaristi ja etnologi. Hän työskentelee Tarton yliopistossa ja hänen tutkimuksensa käsittelee muun muassa kulttuurien välistä dialogia.

Niglas on toinen Journey to the Maggot Feeder -dokumentin ohjaajista.

Liivo Niglas Helsingissä 27.-28.1.

Filmografia:
Aga kitsed (1998)
Brigaad (2000)
Jüri Vella maailm (2003)
Tavaline seiklus (2004)
Julgi vägi (2005)
Vihma tegemine (2007)
Kalarahvas (2008)
Kui vagiinal oleks hambad (2009)
Itelmeeni lood (2010)
Journey to the Maggot Feeder (2015)